SIKKER BETALING
BETAL MED KREDITKORT ELLER PAYPAL
FRI FRAGT MED GLS OVER 299,-

Når du benytter www.theoldtrip.dk og accepterer sidens brug af cookies, accepterer du at vi indsamler og behandler personoplysninger om dig i overensstemmelse med denne cookie- og privatlivspolitik.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler persondata.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af person oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere vores cookie- og privatlivspolitik vil siden ikke kunne fungere korrekt. Dette vil påvirke din brugeroplevelse og visse funktioner vil ikke være tilgængelig for dig.

 

Ejer- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden ”theoldtrip.dk” er ejet og drevet af:

Heather Hill ApS
Industriparken 4
2750 Ballerup

CVR-nr. 37501476
Etablerings år: 2016

Vi kan kontaktes på Tlf. +45 53 64 20 40  eller e-mail: info@theoldtrip.dk

 

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge brugeroplevelsen. Nogle oplysninger er nødvendige at indsamle og behandle for at siden kan virke som tiltænkt. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics bruger vi til at indsamle statistik der kan forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Mailchimp anvendes til at opsamle information når du skriver dig op til fx at modtage vores nyhedsbreve. Vi analyserer efterfølgende, hvordan du besøger vores webite efterfølgende. Læs mere om Mailchimp her: https://mailchimp.com/legal/cookies/

Google Adwords remarketing (reklame)
Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt theoldtrip.dk.
Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/
Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Derudover bruger vi data omkring dit køn, alder og interesser fra Google i Google Analytics rapporter til bedre at forstå hvem vores besøgende er f.eks. om det er unge eller ældre, der læser en bestemt artikel.

Websitet anvender følgende cookies fra Shopify (mest relevante vist - se link nedenfor for komplet oversigt):

_session_id

Tillader Shopify at gemme information om dit besøg (sider, varer mm.)

_shopify_visit

(uden data, gemmes 30 min fra sidste besøg)

Anvendes til statistik over antal af besøg på siden.

_shopify_uniq

(uden data, gemmes indtil midnat næste dag)

Tæller antallet af sidebesøg fra en enkelt kunde.

_cart

(unik data, gemmes i 2 uger)

Gemmer information vedr. indholdet i din Kurv.

_secure_session_id, unique token, sessional

storefront_digest

(unik data, slettes ikke)

Hvis der anvendes password til kundelogin, anvendes denne cookie til at bekræfte dette.

Se detaljeret liste over cookies som anvendes af Shopify:

https://www.shopify.com/legal/cookies?utm_source=exacttarget&utm_medium=email&utm_campaign=support&utm_content=gdpr

 

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I forbindelse med dit køb på vores webshop indsamler vi personlige oplysninger om dig, i form af navn, adresse og telefonnummer, så vi er i stand til at sende varen til dig og komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt i forhold til din bestilling. Kreditkortinformationer behandles og opbevares alene i vores betalingsmodul med henblik på gennemførelse af betaling for købte varer. Vi har ikke selv adgang til kreditkortoplysningerne.

 

Formål

De personoplysninger vi indsamler bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger i vores webshop, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, herunder optimere din brugeroplevelse på siden ved at præsentere relevante produkter, og huske dine indstillinger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring af dine oplysninger

Vi opbevarer dine personoplysningerne i maksimalt det tidsrum, der er tilladt i henhold til persondatalovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige at behandle, eller lovgivningen i øvrigt pålægger os det. Hvis du tilbagekalder dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger sletter vi dem også, men mindre vi har en anden forpligtelse til at opbevare dataene. Perioden for den generelle opbevaring afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår personoplysninger om dig slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Særligt om brug af vores webshop

Vores webshop er hostet hos Shopify Inc. De udbyder den online e-handel platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter.

Dine data er gemt via Shopify’s database på en sikker server bag en firewall.

Hvis du vælger en direkte betalings-gateway til at gennemføre dit køb, gemmer Shopify dine kreditkortoplysninger. Disse er krypteret via Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dine transaktions data gemmes kun så længe det er nødvendigt for at gennemføre dit køb. Herefter vil dine transaktionsoplysninger blive slettet.

Alle direkte betalings-gateways overholder de standarder fastsat af PCI-DSS som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Disc-over.

PCI-DSS’s krav vil sikre håndtering af kreditkortoplysninger fra vores webshop og tjenesteudbydere.

For mere indsigt, kan du læse Shopify servicevilkår (https://www.shopify.com/legal/terms) eller privatlivspolitik (https://www.shopify.com/legal/privacy).

Til behandling af dine betalingsoplysninger bruger vi Stripe som er et anerkendt og sikkert onlinebetalingssystem. Der er indgået en datatabehandleraftaler med Stripe, som sikre, at de overholder gældende regler og passer på dine oplysninger. Betingelser og Vilkår for Stripe kan læses på https://stripe.com/dk/privacy. Stripe gemmer og opvarer Kreditkort oplysninger sikkert og krypteret.

På theoldtrip.dk kan du vælge at betale med PayPal, hvor du selv taster oplysninger ind, som PayPal skal bruge for at kunne levere deres service. Du kan læse mere om PayPals persondatapolitik, her: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-full

Til brug for forsendelse af varer til dig benytter vi pakkelabels.dk samt GLS hvortil oplysninger om modtagernavn og adresse videregives med henblik på at kunne gennemgøre leverancen.

 

Sikkerhed

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organi-satoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, for-tabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

 

Du har ret til indsigt og til at klage

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig, kan du henvende dig til vores kundeservice. Har vi registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du bede kundeservice om at berigtige eller slette dataene.

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her: http://www.datatilsynet.dk.